Groei met Amazon en bol.com

Marketplace Project Management

Er komen veel taken kijken bij het online zetten van een Marketplace. Denk aan je content, juiste product selecties, prijzen, fulfillment opties door marketplace. En natuurlijk alle integraties, die goed gebouwd en getest moeten worden. mplify heeft een plan en overzicht van alle taken die nodig zijn. Zodat u verzekerd bent van het behalen van de go-live datum én klaar bent voor meer omzet.

 

ACHTERGROND

Waarom

Net als veel andere business en IT projecten is een goede voorbereiding erg belangrijk om een project succesvol uit te voeren. Te vaak wordt er niet goed genoeg gekeken naar de afhankelijkheden tussen de verschillende stakeholders, processen en systemen. Het actief zetten van nieuwe marketplaces vergt een gedegen aanpak en zorg dat de juiste mensen aan boord zijn.

WERKWIJZE

Hoe

mplify levert de juiste implementatie en project managers voor ieder marketplace project. Onze mensen hebben ervaring met Amazon (co.uk, Duitsland, Frankrijk, Spanje etc) en natuurlijk Bol.com en andere marketplaces. Maar juist ook met de achterkant van dit proces: denk aan een product feed, order integratie en bijvoorbeeld content updates uit een Product Informatie Systeem. Tevens is mplify certified partner van ChannelEngine

ChannelEngine helpt retailers, merken en distributeurs om miljoenen nieuwe klanten te vinden door hen te verbinden met de grootste marketplaces. Het is de meest complete totaaloplossing om meer te doen met marketplaces.

Body & Fit

Case Study

IMPLEMENTATIE

Bekijk hier een relevante case study

MPLIFIED

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u een opdracht? Wij helpen u graag verder.

Wij komen graag langs op uw locatie

Vul het formulier in of bel ons

Wij zijn goed bereikbaar

T 085 303 2763
Ma tm vrij 9:00-18:00 uur

1 + 12 =

CONTACT

Neem direct contact met ons op

Heeft u een opdracht? Wij helpen u graag verder.

Wij komen graag langs op uw locatie

Vul het formulier in of bel ons

Wij zijn goed bereikbaar

T 085 303 2763
Ma tm vrij 9:00-18:00 uur

6 + 9 =

© 2020 mplify.
Alle rechten voorbehouden.
Privacyverklaring