nl | en

Ontmoet het team!

Marketing, sales en service technology

 

De professionals van mplify zijn niet de eerste de beste.
Ze zijn gedreven, kennen hun software en snappen het belang van goed communiceren. Benieuwd naar details?
Hieronder stellen we ons team aan je voor. 

 

Niels Evers

Managing Partner

Kun je van niets iets maken? Niels weet zeker van wel. Met zijn no-nonsense blik en analytische vaardigheden denkt hij de ultieme CRM architectuur uit. Blijven leren is een rode draad in zijn leven. Zo leert hij van zijn reizen en rust hij niet dat hij de beste BBQ fried entrecote heeft bereid (met goed glas rode wijn in de hand!). Tot grote vreugde van Niels leren en genieten zijn kinderen ook, iets waar hij in zijn vrije tijd graag aan bijdraagt.

Nick van de Hulsbeek

Managing Partner

Nick wordt blij van mooie dingen. In zijn werk merk je dat aan de CRM architecturen die hij uittekent voor zijn klanten. Wie succesvol wil zijn, moet aandacht besteden aan de basis, vindt hij. Nicks liefde voor mooie, handgemaakte dingen is ook privé merkbaar als hij kiest voor dat ene stukje vlees met een ambachtelijk gebrouwen biertje van die kleine brouwerij. Tel hier strand, familie en vrienden bij op en zijn dag is compleet. 

Wilmar Jannink

Managing Partner

Technisch CRM architect Wilmar verstaat de kunst om van verschillende technologieën een ultieme totaaloplossing te maken. Hij zoekt zaken tot op de bodem uit en eenmaal bezig is hij niet te stoppen. Mocht je hem toch even niet kunnen bereiken, vind je hem waarschijnlijk op zijn terras. Daar geniet hij van een (speciaal) biertje terwijl hij zijn barbecue laat roken. Ook dat kan hij als geen ander, laat zijn gezin enthousiast weten.

Hans Neele

Managing Partner

Hans is een ervaren CRM fanaat, altijd op zoek naar technologieën die organisaties nog nèt wat beter maken. Als liefhebber van lekker eten en goede koffie viert hij succes graag samen met anderen. Zijn liefde voor het vak gaat ver: als hij zich niet bezig houdt met zijn gezin of het achterna zitten van onze Salesforce mployees, kan hij zich verliezen in de laatste wetenschappelijke en kosmologische ontwikkelingen.

Rob van der Zalm

Business / Salesforce Consultant

Rob is groot liefhebber van goed uitgewerkte en elegante oplossingen, zeker als de CRM uitdaging complex is. Hij is op zijn best als hij nauw kan samenwerken met collega's en klanten. Hoewel Rob volledig kan opgaan in zijn werk, houdt hij ook van het goede leven. Zo reist hij met zijn gezin naar de mooiste plekjes op aarde, met zijn camera in overdrive op zoek naar die perfecte foto. Voor zijn ontspanning richt Rob zich tot goed eten en mooie wijn. 

Rogier Willems

Business / Salesforce Consultant

Zoals het een rugby fan betaamt, kan Rogier een goede huddle wel waarderen. En dat geldt niet alleen voor zijn privéleven. Ook in zijn werk leeft Rogier van het samenbrengen van mensen en ideeën. Het doel is altijd hetzelfde: op een innovatieve manier complexe problemen oplossen. Rogier zit dan ook vol goede ideeën. Waar hij die vandaan haalt? Gewoon: houthakken onder het genot van Karmeliet trippel of goede chocolade. 

Merwin Vink

Business / Salesforce Consultant

Merwin staat bekend als de mplify puzzelaar. En met recht: er is geen uitdaging die hij niet op creatieve wijze kan oplossen. Merwin zoekt niet alleen naar goede oplossingen voor zijn klanten, ook een potje golf benadert hij met uiterste precisie. Als hij niet op reis is, dan werkt hij aan de perfecte gourmet hamburger of nipt hij aan een whisky. Wel benadrukt hij dat deze beter los van elkaar genoten kunnen worden.

mplify2017_David_DFZ_6604-2

David van 't Hooft

Salesforce Architect / Developer

David is geobsedeerd door kwalitatief hoogwaardige technische architecturen en code. Als geen ander weet hij de kwaliteit van vroeger met de technologie van nu te verenigen. Niet alleen zijn oplossingen voldoen aan de hoogste standaarden, ook zijn leefomgeving krijgt regelmatig een upgrade. Als David geen grote problemen aan het oplossen is, geniet hij van zijn kinderen en een goed gebakken zalmfilet.

Juris Upenieks

Salesforce Architect / Developer

Juris is geboren en getogen in Letland, maar volop bezig de Nederlandse cultuur te ontdekken. Gelukkig kan hij ook hier doen wat hij het liefste doet: het leren en toepassen van nieuwe innovatieve technologieën. Salesforce valt onder zijn vele specialiteiten. Juris is groot liefhebber van muziek en muziekinstrumenten, en je kunt hem alles vragen over een hang drum. De hongerige maag wordt bij voorkeur gestild met een steak of met goede spareribs.

Jolanda van Gendt

Salesforce Architect / Developer

Jolanda kan haar enthousiasme voor complexe technische problemen moeilijk verbergen. Kwaliteit staat voorop, of het nu gaat om Salesforce development, integratie of data migratie. Jolanda is groot liefhebber van de zwemsport en heeft het bedrijfsrecord op alle afstanden stevig in handen. In de keuken tovert ze de mooiste creaties in elkaar, vooral de uitvoerig gedecoreerde verjaardagstaarten zijn een hit bij haar kinderen. De mplify taart laat nog op zich wachten…

Mirelle Jannink

Office Manager

Mirelle is de drijvende kracht achter onze administratie, facturatie en personeelszaken. Behulpzaamheid zit in haar genen, tot grote vreugde van veel van haar collega's. Het niet tijdig inleveren van bonnetjes levert echter een welverdiende reprimande op. Thuis is ze al even onmisbaar en zorgt ze voor verse en gezonde maaltijden voor het gezin. Ze geniet van dagjes uit en vakanties, zon en slippers zijn favoriet en een rondje hardlopen zorgt voor de nodige ontspanning en energie.

Harm de Graaf

Business / Salesforce Consultant

Harm is altijd op zoek naar de nieuwste technologische snufjes. Hij is een gewillig proefkonijn voor het uittesten van smart devices waarmee hij allerlei apparaten in zijn huis met voice commands kan bedienen. Ook zakelijk zoekt hij altijd naar slimme geïntegreerde CRM oplossingen die het leven van zijn klanten wat aangenamer kunnen maken. Wanneer Harm niet aan het werk is, fiets hij graag een rondje Wolderwijd op de racefiets en kijkt hij op zondagmiddag een voetbalwedstrijd van zijn favoriete voetbalclub.

Johan de Wild

Business / Salesforce Consultant

Johan vind je altijd wel achter de knoppen. Alles wat met technologie te maken heeft, Johan weet er iets vanaf. Hierdoor is hij dan ook overtuigd dat hij tot de beste oplossing kan komen met zijn klanten. Johan houdt van reizen, wat blijkt uit het feit dat hij een jaar in Marokko (!) heeft gewoond.  In zijn vrije tijd zet hij graag computers in elkaar en knutselt hij met servers. Geef hem wat oude computeronderdelen en hij maakt er wat moois van. Op de vraag wat zijn favoriete gerecht is antwoord hij: “Door mijn jaar in het buitenland is één van mijn favoriete gerechten een goeie tajine met vlees en pruimen, een Marokkaanse specialiteit. Echter hou ik ook van de simpele dingen in het leven, en waardeer ik een goeie burger more than anything!”.

John Carella

Senior Online Marketing & CRM Consultant

John komt oorspronkelijk uit San Francisco maar is al ruim 20 jaar in Nederland via New York City, Stockholm, Berlin en Barcelona. Een wereldreiziger dus die zich overal thuis voelt en iedereen op zijn gemak stelt. John is een echte marketingcommunicatie pro met veel ervaring met websites, content, video en natuurlijk inbound marketing. Hij combineert zijn deskundigheid en ervaring met durf en creativiteit. John is van oorsprong skateboarder en surfer, maar houdt zich nu meer bezig met fietsen, zwemmen en hiken. Hij houdt van natuur en cultuur, altijd met een eigenzinnige inslag. Zijn vrije tijd brengt hij naast sporten en festivals graag door met zijn twee dochters van 18 en 20, of met zijn vriendin. Altijd op zoek naar het volgende avontuur of het volgende mooie, kunstzinnige plaatje.


Interesse om dit team te versterken? Laat het ons weten!             NEEM CONTACT OP ›