nl | en

Kennis

  Logo_nedap.png

  Case Study

  Nedap Retail levert toonaangevende producten, diensten en oplossingen op het gebied van verliespreventie en voorraadbeheer. In nauwe samenwerking is een moderne visie op Sales gedefinieerd, ondersteund door een nieuw verkoopproces op basis van Salesforce. Leadkwalificatie, een winnend proces en focus op marge staan centraal. Ook Marketing is voorzien van online lead generatie mogelijkheden op basis van Salesforce Pardot.

  Download case study

  Nederlandse_Spoorwegen_logo.svg

  Case Study

  NS, Nederlandse Spoorwegen, is de belangrijkste spoorwegoperator in Nederland. Bij de Nederlandse Spoorwegen hebben we geholpen met het ontwerp en de implementatie van een Subscription Billing oplossing in combinatie met CRM voor alle proposities die de NS biedt.

  Download case study

  centerparcs-vastgoed-logo-1.png 
  Case study

  CenterParcs Vastgoed biedt klanten een veilige en zorgeloze vorm van beleggen in vakantiehuizen op een van de vakantieparken van Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs in Europa. In een omgeving met parken, woningen, eigenaren en partners biedt een gestructureerd verkoopproces in Salesforce een optimale omgeving om de juiste eigenaar te verbinden met de juiste vakantiewoning.

  Download case study

  Need help producing content like this?

  mplify can help you produce high-quality content that will help sales win more new business. Read more about it on our Content Marketing Services page.

  Learn more