nl | en

Verander de MKB sector met Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 & mplify stomen jouw MKB bedrijf klaar voor de toekomst. Alles centraal, nooit meer lijstjes. 

Neem contact op

Tevreden klanten zijn fijn, ambassadeurs zijn beter.

microsoft-dynamics-mplify.jpg

Als MKB bedrijf werk je met klanten in jouw omgeving. Maar die omgeving verandert. Je klanten reizen de wereld over, weten meer en hebben meer te kiezen. Juist daarom is een persoonlijke aanpak onmisbaar. Succesvolle MKB bedrijven investeren daarom in klantbeleving. En die creëer je met verkoopautomatisering, marketing en sociale media. Microsoft Dynamics 365 helpt je om van onbekenden ambassadeurs te maken.

 

 

MKB-microsoft-mplify.png

Waarom Microsoft?

Technologie speelt een belangrijke rol in de veranderende wereld. Technologie helpt medewerkers bij het realiseren van hun doelstellingen en ondersteunt bedrijven bij het beheren van de processen. Microsoft loopt al jarenlang voorop op het gebied van CRM voor het MKB.

De oplossingen van Microsoft zijn ontworpen om u snel aan de slag te laten gaan en met uw bedrijf te groeien. U kunt dus beginnen met wat u nu nodig hebt en dit gemakkelijk aanpassen wanneer uw behoeften veranderen.

Microsoft Dynamics 365 in bullets: 

  1. Microsoft Dynamics 365 sluit je naadloos aan op je Office pakket. Hierdoor hoef je geen extra integraties uit te voeren en combineer je het CRM makkelijk met Office, Skype en Yammer.
  2. Je betaalt per maand. Zo voorkom je onduidelijke, langlopende contracten of licentieovereenkomsten. 
  3. Je CRM omgeving is mobiel beschikbaar. Microsoft Dynamics 365 is te gerbruiken op iOS, Android en natuurlijk Windows Phone. crm-office365-mplify-microsoft.png

 

Zorgeloos starten met Microsoft Dynamics 365? Wij hebben 15 jaar ervaring en helpen je graag.

Neem contact op