nl | en

De MKB sector staat voor een grote verandering.

Microsoft Dynamics 365 & mplify helpen uw organisatie om klaar te zijn voor de toekomst, bijvoorbeeld dat u alles centraal op 1 plek vastlegt en niet meer honderden lijstjes moet raadplegen.

Bekijk direct onze pakketten ›

Blijf zorgen dat uw klanten ook in de toekomst tevreden zijn.

Uw lokale aanwezigheid is nog steeds een belangrijk onderdeel van het succes, maar de klanten worden eigengereider. Een ontwikkeling die wemicrosoft-dynamics-mplify.jpg 
al langer zien bij grotere bedrijven zakt hiermee ook door naar het MKB. Het is belangrijk voor het MKB om mee te gaan in de ontwikkelingen en
daardoor de klanten de juiste ervaringen te kunnen bieden. Begrijp ons niet verkeerd, verlies niet uw charme, maar ga niet achterlopen.

Met een geringe investering per maand kunt u zorgen dat u klaar bent voor de toekomst rondom uw verkoopautomatisering, marketing en eventuele sociale media.

Er is heel veel mogelijk met Microsoft Dynamics 365. mplify biedt u 3 soorten implementaties. Klik hier voor meer details rondom uw (eerste) CRM implementatie.

Bekijk onze prijzen en pakketten ›


mplify heeft Duitt ontzorgd met de implementatie van Microsoft CRM Dynamics, onze processen zijn nu klantgerichter en hierdoor behalen wij betere verkoopcijfers en kunnen service vragen sneller afhandelen tegen lagere kosten. Ook na live-gang blijkt mplify een betrouwbare partner, kleine aanpassingen zijn snel en goed geregeld. 

Door 15 jaar CRM ervaring van mplify kunt u zorgeloos starten.