nl | en

mbient sustainability programma

NEEM CONTACT OP ›

 

 

 

 

 

 

Door middel van mplify's mbient programma streven wij ernaar om een positieve impact te maken op de sociale en natuurlijke omgeving waarin we leven en werken. mbient is onderdeel van ons DNA en het teruggeven aan de samenleving en natuur is een integraal onderdeel van onze persoonlijke en professionele levens.

 

Onze Missie.

Onze missie is om mplify tijd, kennis en technologie te gebruiken voor het verbeteren van onze sociale en natuurlijke leefomgeving. Wij ondersteunen deze missie door middel van drie initiatieven:

  • Pro–bono consulting services om het gebruik van cloud CRM oplossingen binnen non profits te stimuleren, hen verder te professionaliseren en daarmee de slagkracht van deze goede doelen te verbeteren

  • Bedrijfsbrede vrijwilligersdagen en gesponsorde vrijwilligersactiviteiten ter ondersteuning van de locale natuur en samenleving

  • Gesponsorde vrije dagen voor onze helden om hun persoonlijke vrijwilligersactiviteiten te kunnen ontplooien

mbient-sub_image_2_ROUND

mbient-sub_image_1_ROUND

 

Duurzaamheid.

mplify is ervan overtuigd dat organisaties alleen successvol zijn indien zij in een directe balans met hun omgeving opereren. Het bouwen van een duurzame organisatie zit in ons DNA en mplify is vanaf de start met duurzaamheid als prioriteit opgezet. Een direct gevolg is dat wij ons volledig gecommiteerd hebben aan het geven van een positieve impuls aan onze natuur en samenleving. Wij zijn constant op zoek naar manieren om enige negatieve impact te reduceren en de samenleving waarin we leven en werken positief te beinvloeden.

 

 
Ben jij werkzaam bij een non profit die Salesforce licenties ter beschikking heeft gekregen, maar je weet niet wat je er mee aan moet? Ondersteun jij een goed doel en denk je dat wij je daarbij zouden moeten ondersteunen, neem dan direct contact met ons op!