nl | en

mbient sustainability programma

NEEM CONTACT OP ›

 

Door middel van mplify's mbient programma streven wij ernaar om een positieve impact te maken op de sociale en natuurlijke omgeving waarin we leven en werken. mbient is onderdeel van ons DNA en het teruggeven aan de samenleving en natuur is een integraal onderdeel van onze persoonlijke en professionele levens.

 

Zo zetten we ons in

Naast onze dagelijkse werkzaamheden, steken we graag onze tijd in het verbetern van onze sociale en natuurlijke leefomgeving. Dit doen we door middel van drie initiatieven:

  • Pro–bono consulting services om het gebruik van cloud CRM oplossingen binnen non profits te stimuleren, hen verder te professionaliseren en daarmee de slagkracht van deze goede doelen te verbeteren.

  • Bedrijfsbrede vrijwilligersdagen en gesponsorde vrijwilligersactiviteiten ter ondersteuning van de locale natuur en samenleving.

  • Gesponsorde vrije dagen voor onze helden om hun persoonlijke vrijwilligersactiviteiten te kunnen ontplooien.

 

 

Een betere omgeving

Wij doen ons best om de wereld elke dag een stukje beter te maken. Dit doen wij bijvoorbeeld door non-profits te helpen met hun Salesforce omgeving.

Zo helpen wij Fair Wear Foundation, een onafhankelijke non-profitorganisatie die zich inzet om de omstandigheden voor werknemers in kledingfabrieken te verbeteren. Zij gebruiken Salesforce om een centraal overzicht van haar klantinformatie te creëren inclusief gerelateerde activiteiten waaraan zij met de klant werken om de arbeidsomstandigheden te verbeteren.

Ook ondersteunen wij Stichting Present, die een brug slaat tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk biedt Present de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Stichting Present gebruikt Salesforce om hun relaties, donaties en vrijwilligers te managen en creëert daarmee meer mogelijkheden om mensen te helpen.

Wil jij ons helpen met deze missie?

 

 
Ben jij werkzaam bij een non profit die Salesforce licenties ter beschikking heeft gekregen, maar je weet niet wat je er mee aan moet? Ondersteun jij een goed doel en denk je dat wij je daarbij zouden moeten ondersteunen, neem dan direct contact met ons op!