nl | en

mplify je carrière!

Wij zoeken nieuwe CRM en technische helden om gezamenlijk fantastische ervaringen mee te creëren.

 

Klaar om de sprong te wagen?


Werken op jouw manier met grote belangstelling voor organisaties en je klanten - dat is waar mplify voor staat. We hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling, innovatie en letten op duurzaamheid. Daarom combineren we innovatieve technologieeën met een menselijke benadering, investeren we in jou en een duurzame omgeving.  

 

Wat betekent dit voor mijn carrière?


 

Cloud_Business_value.png

 

Techniek en menselijkheid voorop

Verbeter klantinteracties van organisaties dankzij digitale modellen en de cloud. Je loopt voorop op het gebied van digitalisering en hecht grote waarde aan techniek. Net als onze andere mplify'ers. 

Daarnaast staat menselijkheid voorop. Jij weet dat inlevingsvermogen de eerste stap is bij het succesvol implementeren van nieuwe techniek. Je doorloopt de customer journey, gaat om tafel zitten met jouw klant en ontdekt wat er écht nodig is voor een optimale klantbeleving.

 
 
vacature mplify

 

Net zo enthousiast als wij? Uiteraard zijn ook je arbeidsvoorwaarden flexibel en competitief, is jouw training voor ons een prioriteit en managen we pro-actief je work-life balance zodat je ons nooit meer zult verlaten!

Ready to join?

Fantastisch! Wil je gewoon een gesprek, laat het ons ook weten.

Je kan ons eenvoudige formulier gebruiken en ook naar wens eenvoudig je CV meesturen.