nl | en

mplify je carrière!

Wij zoeken nieuwe CRM en technische helden om gezamenlijk fantastische ervaringen mee te creëren.

 

 

 

 

Bringing you to the heart of everything


mplify is ontstaan uit het geloof dat jij een zeer consistente, persoonlijke en eenvoudige ervaring verdient bij je interacties met organisaties ongeacht de tijd, plaats en manier waarop je dit doet. Dit geloof is het fundament onder ons klantgerichte DNA en is niet alleen van toepassing op hoe wij samenwerken met onze klanten, maar ook op hoe we als mplify georganiseerd zijn. Wij zoeken enthousiaste professionals die onze visie delen en zich volledig kunnen vinden in de drie fundamentele pilaren onder onze visie.

Icon_people_orange-1

Jij

Echt klantgericht  werken kan alleen wanneer we ook mensen centraal stellen. Het is ons doel om de ervaring van eindklanten te verbeteren, echt te partneren met onze klanten om hun organisatie meer op jou te richten en tegelijkertijd ook persoonlijk en zakelijk succes te boeken. Wij werken op dezelfde manier met onze mensen samen. We zijn alleen succesvol als ook jij succesvol bent.
 

Icon_Lightbulb

Innovatie

Echt goede ervaringen worden gecreëerd door innovatieve technologieën te combineren met een menselijke benadering. Dit is de belangrijkste reden dat innovatie in ons bloed zit en we actief de laatste trends in technologie en business volgen. We passen deze innovaties toe bij onze klanten ten behoeve van jou en we passen ze toe in onze klantgerichte producten.   

icon_mbient

Omgeving

Wij commiteren ons aan duurzaam ondernemen, op basis van openheid, eerlijkheid en transparantie in de manier waarop wij samenwerken met onze klanten en partners. We zijn integraal onderdeel van de natuur en de samenleving waarin we leven en mplify heeft zichzelf tot doel gesteld om middels het mbient duurzaamheidsprogramma hier een positieve impact te maken. 

 

Wat betekent dit voor mijn carrière?


 

Cloud_Business_value.png

 

Digital en Cloud

Verbeter hoe onze klanten interacteren met hun klanten en genereer bedrijfswaarde door de toepassing van de laatste digitale bedrijfsmodellen en Cloud technologieën. Digital en Cloud noodzaken organisaties om hun bedrijfsmodellen en klantstrategieën te herdefiniëren, aangezien de traditionele barrières van schaalgrootte weggenomen worden.

Bij mplify werk je in de voorhoede van deze Digital en Cloud revolutie. Het zal je niet verbazen dat wij de daad bij het woord voegen. mplify draait ook in de Cloud!

 

Bedrijfswaarde en klantbeleving

Stuur op echte bedrijfswaarde en klantgerichtheid door meer dan alleen een standaard implementatie uit te voeren. Te vaak zien we een implementatie van Salesforce, Microsoft of SAP / hybris die intern gefocused is. Bij mplify krijg je de kans een stap extra te zetten door het mappen van contactmomenten met de klant, het doorlopen van de customer journey en zo te ontdekken wat echt noodzakelijk is voor het leveren van de optimale klantbeleving. Werk je aan een intern bedrijfsproces? Geen zorgen, er zijn genoeg trends en innovatieve toepassingen beschikbaar om echt het verschil te maken!

 

 

Be_bold_Photo_2.png

Photo_create.png

Ben jezelf, ben doortastend

Wij houden niet van gedachtenloze hierarchiën en verstikkende rolbeschrijvingen. Wij worden gedreven door open communicatie, echte samenwerking en plezier in ons werk. Op iedere positie in de organisatie krijg je de kans en wordt je ondersteund om echt het verschil te maken. Wakker de ondernemer in jezelf aan! Wanneer jij in staat bent zelf het verschil te maken, dan zijn er geen grenzen aan wat jij voor elkaar kunt krijgen.

 

Creër en innoveer

Is innovatie en productontwikkeling iets waar we je voor wakker mogen maken? Bij mplify werk je aan de volgende doorbraak, experimenteer je met de nieuwste technologieën en ondersteun je bij het bouwen van nieuwe klantgerichte producten. Mag het ook iets kleiner en gefocused, gebruik je eigen idea time om te innoveren en waarde toe te voegen aan mplify of een van je klanten. Jij bepaalt! 

 

 

Geef terug

Geef de samenleving of je natuurlijke omgeving een positieve impuls door te participeren in ons mbient duurzaamheidsprogramma. Ondersteun non-profits in hun wens om te professionaliseren, organiseer bedrijfsbrede vrijwilligersdagen of gebruik je eigen tijd om een persoonlijk goed doel te ondersteunen. Bij mplify doet iedereen mee!

Giving_back.png

 

 

Team___foto_2.png 

Kracht van het team

Wij zijn een serieuze start-up in een fase van enorme groei met als doel om onze ambities waar te maken. Onze mensen zijn een fundamenteel onderdeel van dit succes. Bij mplify hechten we veel waarde aan authenticiteit, unieke ervaringen en perspectieven ten behoeve van de positieve omgeving waarin iedereen kan bijdragen. Het leiderschap coacht het team in het opzoeken van nieuwe grenzen en hoogten. Onze focus is om een gedreven, professioneel, maar bovenal een team met PLEZIER te bouwen.

 

 

 

Geïnterresseerd? Laten we praten over jou en je carrière!             Neem Contact op ›

s.

Open posities voor mbitious professionals


 

Salesforce_vacature.jpg

FUNCTIONELE SALESFORCE SPECIALIST
LOCATIE: NEDERLAND

In deze rol ga je actief aan de slag met onze klanten om hun klantinteractie en beleving te verbeteren op basis van Salesforce (Marketing Cloud, Sales Cloud, Service Cloud).

Salesforce_vacature_Technisch.jpg

TECHNISCHE SALESFORCE SPECIALIST
LOCATIE: NEDERLAND, RIGA (LETLAND)

Als een technische salesforce specialist bouw je innovatieve extensies en producten voor onze klanten op basis van het Salesforce platform (APEX, VF en heroku).

Hybris_vacature.jpg

SAP C4C / HYBRIS APPLICATIE CONSULTANT
LOCATIE: NEDERLAND

Je doel als SAP C4C / hybris applicatie consultant is om deze platformen te implementeren voor onze klanten en daarmee de samenwerking met hun klanten een impuls te geven.

 


Wij zijn enthousiast, jij hopelijk ook! Uiteraard zijn ook je arbeidsvoorwaarden flexibel en competitief, is jouw training voor ons een prioriteit en managen we pro-actief je work-life balance zodat je ons nooit meer zult verlaten!


 

Ready to join?

Fantastisch! Wil je gewoon een gesprek, laat het ons ook weten.

Je kan ons eenvoudige formulier gebruiken en ook naar wens eenvoudig je CV meesturen.