nl | en

mplify blog

Microsoft Convergence 2015 EMEA

MSCONV2015EMEA.png

Microsoft sluit zich aan bij de historische en winnenende stad Barcelona voor hun jaarlijkse Convergence EMEA evenement vorige week. Winnen is de belangrijktse in deze context. Sinds de start van de nieuwe CEO bij Microsoft is richting voor het in Redmond gevestigde bedrijf ten goed gekeerd en de timing kon niet beter. Microsoft zet met hun nieuwe focus in op bestaande uitdagingen en pakt nieuwe uitdagingen cloud-first op, waardoor er een heropleving van het bedrijf ontstaat.

Het evenement had met 5.123 deelnemers en een jaarlijkse groei van 26% een grote visibility en Microsoft was in staat om een ​​grotere impact te maken dan ooit. Het moet gezegd, Microsoft is niet zo goed in het blokkeren van een hele stad als Salesforce met Dreamforce doet. Dat is verder prima, mits de inhoud maar in order is. We zouden een retweet van Benioff kunnen waarderen :-)

Het centrale thema van het evenement was "Where business meets possibility". Deze paar woorden zeggen het allemaal. Microsoft is een wereldwijde speler op alle domeinen. De focus onlangs is meer en meer op het bedrijfsleven komen te liggen. Windows ligt op schema en de apparaten vinden ook hun plaats. Microsoft is bezig met een bredere zakelijke positie met hun cloud-first benadering en ondersteunt organisaties van elke omvang in dit digitale tijdperk.

Topics: microsoft dynamics microsoft convergence