nl | en

mplify blog

mplify ondersteunt GoodFuels in het professionaliseren van het verkoopproces op basis van Salesforce.

Goodfuels_logo_klein.png

GoodFuels heeft onlangs besloten het verkoopproces te gaan structureren en verbeteren door het gebruik van Salesforce. GoodFuels en mplify hebben samengewerkt bij de implementatie van de Salesforce Sales Cloud. In een korte periode heeft GoodFuels het doel gehaald om het "lead tot klant" proces te structureren en op die basis transparantie aan te brengen in de klantgerichte verkoopactiviteiten. GoodFuels is nu beter in staat om met zijn potentiele klanten te interacteren en groei te realiseren. Beide bedrijven delen een passie voor duurzaamheid en de toepassing van technologie.

Over GoodFuels

The GoodNRG Group is active under various labels & various companies in the sales & marketing, trading and development of truly sustainable fuels. The group wants to be the global market maker for sustainable marine fuels (under the Goodfuels Marine Brand) and leading marketeer/developer of sustainable fuels for heavy trucking & rail under the GoodFuels Rail & Road brand. Visit goodfuels.com for more information.

Over mplify

mplify is een onafhankelijke CRM en  customer engagement dienstverlener en gebruikt een klantgerichte en procesgedreven aanpak bij het implementeren van Salesforce, Microsoft CRM en SAP hybris. mplify is officieel partner van Salesforce en bouwt op meer dan acht jaar ervaring met het Salesforce platform. 

Topics: Salesforce