nl | en

mplify blog

Microsoft Convergence 2015 EMEA

MSCONV2015EMEA.png

Microsoft sluit zich aan bij de historische en winnenende stad Barcelona voor hun jaarlijkse Convergence EMEA evenement vorige week. Winnen is de belangrijktse in deze context. Sinds de start van de nieuwe CEO bij Microsoft is richting voor het in Redmond gevestigde bedrijf ten goed gekeerd en de timing kon niet beter. Microsoft zet met hun nieuwe focus in op bestaande uitdagingen en pakt nieuwe uitdagingen cloud-first op, waardoor er een heropleving van het bedrijf ontstaat.

Het evenement had met 5.123 deelnemers en een jaarlijkse groei van 26% een grote visibility en Microsoft was in staat om een ​​grotere impact te maken dan ooit. Het moet gezegd, Microsoft is niet zo goed in het blokkeren van een hele stad als Salesforce met Dreamforce doet. Dat is verder prima, mits de inhoud maar in order is. We zouden een retweet van Benioff kunnen waarderen :-)

Het centrale thema van het evenement was "Where business meets possibility". Deze paar woorden zeggen het allemaal. Microsoft is een wereldwijde speler op alle domeinen. De focus onlangs is meer en meer op het bedrijfsleven komen te liggen. Windows ligt op schema en de apparaten vinden ook hun plaats. Microsoft is bezig met een bredere zakelijke positie met hun cloud-first benadering en ondersteunt organisaties van elke omvang in dit digitale tijdperk.

Hier zijn onze belangrijkste bevindingen van het evenement:

Digitale transformatie
Bedrijven hebben digitaal toegevoegd aan hun bestaande bedrijfsmodel, in plaats van het herdefiniëren van het bedrijfsmodel. Microsoft verzorgt de hulpmiddelen om de verandering in te zetten op een gestructureerde manier en samen te werken. Skype for Business, PowerApps (zie hieronder) en Dynamics CRM 2016 (zie hieronder) zijn hier voorbeelden van.

Dynamics CRM 2016

MSCRM2016.jpg

Personaliseer ervaringen van klanten, proactieve verkoop en trends voorspellen. Dynamics CRM 2016 heeft de analyse en machine learning mogelijkheden van de Cortana Analytics Suite voor een preview van onze eerste intelligente, adaptieve processen voor sales, klantenservice en social:

  • Cross-sell aanbevelingen en behoefte naar product/dienst voorspellen.
  • Aanbevelingen van kennisartikelen om de klant first-time right te helpen.
  • Machine learning mogelijkheden, sentiment analyse en massa-datastromen.
  • Samenwerking met Delve functionaliteit om relevante trending inhoud te ontdekken.

PowerApps

powerapps800_thumb800.jpg

Microsoft PowerApps werd geïntroduceerd en kreeg aardig wat publiciteit. PowerApps is ontworpen om een ​​snelle ontwikkeling van zakelijke apps te doen zonder een regel code te schrijven. Consumenten gebruiken veel apps om hen te ondersteunen in hun dagelijks leven. Microsoft volgt met het ontsluiten van deze app service voor bedrijven dezelfde lijn. Dit bevestigt ook mplify's visie van de nieuwe business en IT-dynamiek en het heroverwegen wat beide kanten moeten doen.

Cloud-first zakelijke oplossingen
Dynamics AX (ERP broer van Dynamics CRM) heeft nu ook een cloud architectuur. Dynamics CRM was al beschikbaar in zowel premise en cloud scenario's (met code-share). Microsoft is een grote infrastructuur speler met Azure. Ook de Office365 propositie biedt grote voordelen voor bedrijven van elke omvang. Microsoft is van plan om hetzelfde succes voor hun front- en backoffice portfolio na te jagen. Een bewonderenswaardige aanpak is de co-opetition strategie en we herinneren goed Microsoft's CEO Satya Nadella zijn presentatie op Dreamforce dit jaar (must-see als je de leveranciers volgt).

Transformationele verandering
Convergence sluit af met sessies over het spannende tijden waar we in leven. Als bedrijf moet je veranderen of nieuwe bedrijven nemen het over. Cloud-technologie en crowd-funding nemen traditionele beperkingen weg om op te schalen. Om te slagen moeten bedrijven de customer journeys en hun bedrijfsmodel heroverwegen. De sleutel hier is om samen te werken in deze hyper-connected wereld. Dit geldt voor bedrijven van elke omvang.

Voor alle sessies, kijk op: https://www.microsoft.com/en/convergence/emea15/news

Je bent wellicht langer actief in het Microsoft domein en hebt de naam mplify nog niet eerder vernomen. mplify is nieuw op de Microsoft-front, dus waarom zou u kiezen voor onze diensten of bij ons?

  • Wij zijn een customer-first en cloud-gerichte onderneming die jou achter het stuur zet.
  • Wij brengen enterprise ervaring en oplossingen voor uw MKB Microsoft uitdagingen.
  • We hebben diepgaande omni-channel ervaring op telefonie, social, e-mail en document management.
  • We zijn verticaal, verzorgen ondersteuning van uw serviceprocessen, subscription en financiële zaken.

Bent u een MKB en wilt u graag meer over de digitale veranderingen en Microsoft-oplossingen weten?

Meer weten?

Topics: microsoft dynamics microsoft convergence