nl | en

mplify blog

Salesforce Summer ’15 release

De nieuwste release van Salesforce staat weer voor de deur. Halverwege juni zullen alle Salesforce instances zijn bijgewerkt naar de Summer ’15 release. Om deze reden werd op 7 mei jl een webinar voor admins en developers georganiseerd om de highlights toe te lichten. Naast deze webinar zijn er tal van bronnen die een overzicht geven van de nieuwe functies. Deze blog heeft tot doel om een totaalinzicht te geven in deze functies, voor bestaande en/of nieuwe Salesforce gebruikers en consultants.

Topics: release Salesforce

SAP Digital for Customer Engagement - simplify CRM

Deze week introduceerde SAP op SAPPHIRE NOW een nieuwe CRM oplossing: SAP Digital for Customer Engagement (D4C). SAP D4C is het kleine broertje van SAP Cloud for Customer (C4C).

SAP D4C is specifiek geschikt voor de MKB markt, individuele personen en/of kleine teams. Het doel van SAP D4C is om complexiteit voor de eindgebruiker te elimineren en customer engagement zo eenvoudig mogelijk te maken. SAP D4C is in zeer korte tijd (12 weken, Agile ontwikkeling) opgezet door SAP en vanaf 5 mei beschikbaar voor klanten via de SAP Store. SAP D4C geeft aan waar SAP de uitdagingen in de CRM markt ziet, hoe de digitalisering wordt aangevlogen op dat vlak en doet bovendien recht aan de Run Simple strategie. SAP D4C is meer cloud en minder complexiteit, dit is duidelijk overgenomen van de grote broer van SAP D4C, SAP Cloud for Customer. Hierbij is SAP Cloud for Customer het nieuwe SAP CRM geworden en over SAP CRM kunnen we u ook bijpraten.

Topics: SAP Cloud for Customer D4C